Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Take-Two εξηγεί την απουσία πραγματικών brands από το Grand Theft Auto

*
Ο Strauss Zelnick, CEO της Take-Two, αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο δεν υπάρχουν συνεργασίες με περισσότερα πραγματικά brands στο Grand Theft Auto. Η απόφαση προέρχεται από την ίδια τη Rockstar, η σειρά της οποίας περισσότερο διακωμωδεί, παρά προωθεί φίρμες. Πάντως, το 2020 η Rockstar πρόσθεσε δύο οίκους μόδας, τους Civilist και MISBHV, στο Grand Theft Auto Online, ως μέρος του The Cayo Perico Heist. Με βάση τη συνεργασία αυτή, οι παίκτες μπορούν να αγοράζουν ρούχα και των δύο εταιρειών, από καταστήματα του Los Santos.

"Ο κόσμος του GTA είναι φαντααστικός, οπότε η εισαγωγή πραγματικών brands, θα πρέπει να αφορά κάτι εμβληματικό, που να ταιριάζει σε αυτόν. Πρόκειται για μια δημιουργική απόφαση που πάρθηκε από τη Rockstar. Δεν έχει να κάνει με το οικονομικό. Δεν θα προσθέταμε κάποιο brand σε τίτλο μας μόνο και μόνο επειδή πρόκειται για μια ευκαιρία οικονομικού περιεχομένου", είπε ο Zelnick.


Όμως άλλα franchises, όπως το NBA και το PGA είναι περισσότερο φυσιολογικό να στηρίζονται σε τέτοιου είδους διαφημίσεις.

“Όταν ασχολείσαι με τέτοια παιχνίδια στον πραγματικό κόσμο, αναμένεις να δεις διαφημίσεις και σπόνσορες. Δεν έχει όμως την ίδια προσδοκία από τον Grand Theft Auto, παρά μόνο αν πρόκειται για πραγματικά brands. Οπότε για να προσθέσεις μια πραγματική εμπειρία χρειάζεται πολυ σκέψη και ευαισθησία απέναντι στους καταναλωτές και πιστεύω ότι η Rockstar Games φημίζεται γι αυτό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*